Nieuws

Summer Game Fest kondigt twee Day of the Devs aan

23 mei 2020, 17:59 · Laatste update 23 mei 2020, 18:05

De Summer Game Fest heeft de data voor twee Day of the Dev uitzendingen vrijgegeven. Dat laat het evenement weten op Twitter. Tijdens deze twee uitzendingen krijgen kijkers updates over lopende projecten van verschillende ontwikkelaars.

Het Summer Game Fest is een initiatief van de Game Awards, waarbij ontwikkelaars de kans krijgen om het laatste nieuws over nieuwe games en projecten te onthullen. Tijdens de vorige editie van het evenement werd de Unreal Engine V onthuld. Het volgende onderdeel van de Summer Game Fest zijn twee Day of the Devs, eentje op 22 juni en de andere op 20 juli.

Day of the Devs werd voorheen georganiseerd door gameontwikkelaar Double Fine in samenwerking met iam8bit, maar nu wordt het Summer Game Fest ook onderdeel van het curatieteam. Ontwikkelaars zoals Team 17, The Behemoth en Finji krijgen de kans om hun games te presenteren op deze twee dagen. Zeker gezien het feit dat veel gamesconferenties niet door gaan is dit een enorme mogelijkheid voor sommige ontwikkelaars. Er wordt naar aanleiding van de dagen meer bekend over de deelnemende ontwikkelaars. 

Deel: