Nieuws

Wereldrecord kills Call of Duty: Warzone opnieuw verbroken, staat nu op 138 kills

24 mei 2020, 07:20 · Laatste update 24 mei 2020, 17:03

De Call of Duty: Warzone-spelers blijven elkaar overtreffen. Het wereldrecord kills in de Quads gamemode is wederom verbroken. Met maar liefst 138 kills staan Cellium, Vikkstar123, Priestahh en aBeZy- nu bovenaan de rangorde. Het vorige wereldrecord is hierdoor in een week tijd verbroken.

Met 138 kills verbreekt dit viertal het vorige wereldrecord kills binnen Call of Duty: Warzone op weergaloze wijze. Het vorige wereldrecord stond immers op 121 kills, volgens velen een niet te verbreken record. De nieuwe wereldrecordhouders gaan daar dus met 17 kills overheen. Vikkstar123 linkt op Twitter naar de video van het wereldrecord.

Het meest opvallende aan dit wereldrecord is het feit dat de lobby startte met 135 spelers. Het team heeft dit aantal kunnen passeren door de aanwezigheid van de Gulag en de mogelijkheid om spelers terug te kopen. In de afbeelding hieronder zien we de statistieken vanuit het perspectief van Priestahh, een speler van Atlanta FaZe.

warzone-wereldrecord-kills

Om te beginnen hebben Cellium, Vikkstar123, aBeZy- en Priestahh allemaal meer dan 30 kills én meer dan 10.000 damage. Wie dit aantal kills wil bereiken, moet constant in beweging blijven. Het team is ongeveer 98% van de tijd in beweging geweest. Het ging niet helemaal vlekkeloos: Priestahh werd op een gegeven moment wel naar de Gulag gestuurd, maar heeft zijn duel daar uiteindelijk gewonnen.

Hoe hoog het aantal kills ook is, ook dit wereldrecord kan verbroken worden. Gaan Cellium, Vikkstar123, aBeZy- en Priestahh zichzelf overtreffen of gaat een ander team voor het wereldrecord kills in Call of Duty: Warzone? Het is nog maar de vraag hoe lang dit wereldrecord blijft staan, want met twee nieuwe records zo vlak achter elkaar blijft de competitie groeien. 

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: