Nieuws

'Defusekids rebrand naar LowLandLions'

28 mei 2020, 13:19 · Laatste update 28 mei 2020, 13:48

Het lijkt er sterk op dat de Benelux esports-organisatie Defusekids verder zal gaan onder de naam LowLandLions. Zo linkt de website van Defusekids nu naar lowlandlions.com en staat in de bio van het inmiddels afgesloten Twitter-account van de organisatie "We're over at @thelowlandlions".

Ondanks dat er nog geen officiële aankondiging is geweest kan er inmiddels met redelijke zekerheid gezegd worden dat de Benelux esports-organisatie Defusekids voortaan verder zal gaan onder de naam LowLandLions. De eerste aanwijzing zat in een Twitter-bericht dat Defusekids afgelopen week postte, hierin was het logo van de organisatie te zien dat door een klauw weggescheurd werd waarna de datum van vandaag in beeld kwam te staan.

Daaropvolgend zijn sinds vandaag zowel de website als het Twitter-account van de organisatie niet meer bereikbaar en verwijzen beiden naar een nieuw adres dat de naam LowLandLionsbevat. Ook Defusekids eigenaar Filip "Dusty" Langerock heeft inmiddels zijn Twitter-profiel bijgewerkt met het logo en de naam LowLandLions.

Meer informatie over wat er met de teams en spelers van Defusekids gaat gebeuren en of de organisatie onder de nieuwe naam gaat uitbreiden naar andere games is op dit moment niet bekend. Maar daarover komen we vast meer te weten wanneer de rebranding officieel wordt gelanceerd.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: