Nieuws

De nieuwe wapens in Fortnite Season 3: Splash Down

17 juni 2020, 09:34 · Laatste update 17 juni 2020, 09:36

Naast de ondergelopen map en een nieuwe battlepass brengt Fortnite Season 3: Splash Down ook een aantal nieuwe wapens met zich mee. Zo worden er drie nieuwe utility wapens aan het spel toegevoegd, een legendary burst assault rifle, een legendary rocket launcher en een volledige lijn charge shotguns.

Fortnite Season 3: Splash Down brengt de nodige vernieuwingen met zich mee, zo is de lay-out van de map aangepast en is er vanzelfsprekend een nieuwe Battle Pass beschikbaar. Daarnaast worden er ook nog enkele nieuwe wapens aan het spel toegoevoegd. Vanaf Season 3: Splash down worden alle Pump Shotguns vervangen door Charge Shotguns. Dat betekent dat er zes versies van het nieuwe wapen beschikbaar zijn, van basic tot legendary en een mythical in de vorm van Kit's Charge Shotgun.

Verder worden er twee losse mythical wapens aan het spel toegevoegd in de vorm van Ocean's Burst Assault Rifle en Kit's Shockwave Launcher en zijn er drie nieuwe utility wapens beschikbaar: één rare, de Flare Gun; één epic, de Grappler en één mythical, de Jules' Glider Gun.

 

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: