Nieuws

Immortals behaalt eerste overwinning LCS met academy-team

28 juni 2020, 10:22 · Laatste update 28 juni 2020, 10:23

Team Immortals heeft na twee weken onderaan te hebben gestaan eindelijk hun eerste overwinning van dit seizoen van de LCS binnengesleept. Na grote interne veranderingen besloot Immortals hun academy-rooster in te zetten tegen Golden Guardians. Dit bleek een juiste beslissing, want na iets meer dan een half uur waren ze GGS te sterk af.

Afgelopen woensdag werd bekend dat de coach van Immortals Zaboutine geen deel meer uitmaakt van het team, alsmede dat ze voor de rest van het seizoen grote aanpassingen gaan maken in hun rooster. Na een 0-4 start van het seizoen kwam die verandering er, want met het academy-rooster op de startpositie voer Immortals naar een snelle overwinning.

Jungler Xmithie vertelt na de game over hun overwinning. “We hebben veel ups en downs gehad, voordat de zomersplit begon moesten we kijken wie bij het academy-team en wie bij het hoofd-team terecht kwam. Die beslissing was erg moeilijk, vooral voor de coaches. Deze week stelde management voor om de boel om te wisselen. Dat bleek dus de juiste beslissing”

Uitslagen LCS

FlyQuest – Counter Logic Gaming 1-0
Team Liquid – Cloud9 0-1
Counter Logic Gaming – 100 Thieves 1-0
TSM – Evil Geniuses 1-0
Dignitas – Team Liquid 0-1
Immortals – Golden Guardians 1-0

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: