Beeld: PUBG Corp

Nieuws

Team Liquid aan kop halverwege finales PCS1

29 juni 2020, 13:49 · Laatste update 29 juni 2020, 13:52

Met tien van de twintig matches achter de rug staat Team Liquid momenteel bovenaan op het scorebord van de PUBG Continental Series-finale van Europa. Hoewel het team nog geen enkele keer de overwinning binnen heeft gesleept staan ze toch elf punten voor op ENCE, dat tweede staat met 82 punten. TSM maakt de top drie af met 77 punten.

Hoewel er in de meeste regio’s wel duidelijk is welke teams duidelijk het meeste kans maken op de overwinning kan het in Europa nog alle kanten op. Het gat tussen een podiumplaats of een plek buiten de top tien is momenteel slechts 24 punten, ongeveer één goede wedstrijd dus.

Ence, Blaze Esports en Omaken Sports beleefden respectievelijk de beste dag. Alle drie de teams eindigde de dag vijf plekken hoger dan dat ze begonnen. Voor Na’Vi en The Nuclear Penguins was dag twee een tegenvaller, want zij daalden allebei acht plekken.

Het middenveld is het spannendste momenteel, vier teams staan gedeeld achtste met 56 punten. Één van deze teams is Na’Vi, wat gisteren nog aan kop ging. Met nog twee speeldagen komend weekend kan in principe nog van alles gebeuren, maar momenteel lijkt Team Liquid er met de overwinning mee van door te gaan.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: