Nieuws

Valorant krijgt zes nieuwe agents per jaar

29 juni 2020, 16:24 · Laatste update 29 juni 2020, 16:29

Riot Games werknemer en Valorant ontwikkelaar Anna "Supercakes" Donlon heeft op Twitter een korte Valorant-roadmap vrijgegeven. Er wordt onder andere uitgelegd dat Valorant opgesplitst wordt in twee episodes per jaar, die elk weer bestaan uit drie acts. Per act kunnen we een nieuwe agent verwachten; zo een zes per jaar dus.

Anna "Supercakes" Donlon is voor Valorant-spelers een van de bekende gezichten van het spel. De Executive Producer van het spel liet via een video op Twitter een aantal zaken los over wat spelers te wachten staat in Valorant. Een Valorant speljaar wordt opgedeeld in twee episodes, die elk weer bestaan uit twee acts. Momenteel bevinden we ons in Act I van Episode 01. Per act krijgen we een nieuwe agent, wat in dit geval agent Reyna was.

Valorant Episode 01 Act II op 2 augustus

Aangezien Valorant wordt opgedeeld in twee episodes met elk drie acts is de verwachting dat de volgende act op 2 augustus begint. Daar kunnen we ook een nieuwe agent verwachten, waarvan in bovenstaande video al een kleine teaser werd gegeven. Op het plaatje is een agent te zien die een Frenzy in de hand heeft.

Valorant Episode 1 Act II

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: