Nieuws

Call of Duty: Warzone krijgt modus voor 200 spelers in Season 4 Reloaded update

29 juni 2020, 18:23 · Laatste update 1 juli 2020, 16:03

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgen een Mid Season update genaamd 'Season 4 Reloaded'. Dit laat Activision via het officiële Call of Duty Twitter-account weten. Season 4 Reloaded gaat 30 juni om 08:00 Nederlandse tijd van start en bevat nieuwe wapens, maps én ondersteunt Battle Royale met 200 spelers.

Deze Mid Season update lijkt weer een update van formaat te zijn. Wie in het bezit is van Call of Duty: Modern Warfare kan volgens Activision rekenen op een grootte van 22-36GB. Console-spelers moeten naast de update een tweede bestand van 3.5GB downloaden. Wanneer de update voltooid is, zou de totale grootte van de game met slechts enkele GB's verhoogd moeten zijn. De Warzone-spelers die Modern Warfare niet bezitten, krijgen een download van 22-30GB. Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 4 Reloaded update

200 Player Call of Duty: Warzone en Juggernaut Royale

200 Player Warzone is de nieuwste LTM van Call of Duty: Warzone. De 200 spelers binnen deze gamemode gaan voor een hele nieuwe ervaring zorgen. Meer spelers, meer actie en daardoor meer plezier! Echter, deze gamemode is een LTM, dus voor slechts bepaalde tijd speelbaar.

Een andere nieuwe LTM is Juggernaut Royale. In deze nieuwe gamemode worden speciale Juggernaut care packages in Verdansk gedropt. Wie deze weet te bemachtigen, zal zich in een Juggernaut Suit onoverwinnelijk voelen. Maar, let op: dit ben je natuurlijk niet!

Season 4 Reloaded Roadmap

season-4-reloaded-roadmap

Op de Roadmap van Season 4 Reloaded zien we wat deze grote Mid Season update met zich meebrengt. Een nieuwe Sniper genaamd de Rytec AMR wordt aan de multiplayer toegevoegd. Er komt een 200 player Battle Royale gamemode en een Juggernaut Royale gamemode. Daarnaast wordt Warzone uitgebreid met meerdere andere features. Multiplayer krijgt verder een nieuwe map, operator én een nieuwe gamemode genaamd Team Defender.

Supply Run Contract en Spotter Scope

De Supply Run Contract is een nieuwe In-Game contract. Wanneer spelers dit contract oppakken, worden ze naar een Buy-Station verwezen. Weet je op tijd de Buy-Station te bereiken, dan kun je genieten van flinke kortingen.

De Spotter Scope is een soort sniper scope, maar dan net iets anders. Met de Spotter Scope kun je simpelweg tegenstanders spotten. Maar, de tegenstanders krijgen hiervan geen melding en de scope kent géén glint. De Spotter Scope is daarom ideaal om je tegenstanders op een voorzichtige manier te benaderen.

Rytec AMR Sniper, Team Defender en Chesire Park

De Rytec AMR sniper is de nieuwe .50 Cal sniper waar de Call of Duty: Warzone fans om gevraagd hebben. Deze sniper is vrij te spelen aan de hand van In-Game challenges.

Modern Warfare heeft een nieuwe gamemode: Team Defender. Team Defender lijkt een beetje op het bekende Capture The Flag. In deze gamemode is er één vlag die beide teams moeten veroveren. Voor iedere seconde dat de vlag in je bezit is, krijgt het team een punt.

Tot slot is er een gloednieuwe multiplayer-map genaamd Chesire Park. De setting van deze map is een park in Londen, dé locatie voor intense vuurgevechten op korte afstanden.

Meer informatie over Season 4 Reloaded vind je in de uitgebreide Activision's Blog. Daar lees je onder andere meer informatie over de nieuwe operators en bundels in de store.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: