Nieuws

Paul "Redeye" Chaloner verlaat esports

30 juni 2020, 10:02 · Laatste update 30 juni 2020, 10:05

Paul "Redeye" Chaloner heeft aangekondigd de esports-scene te gaan verlaten. Redeye kwam recentelijk in opspraak vanwege de vermoedelijke mishandeling van een collega in 2015 en de bijbehorende commotie en gevolgen hebben hem tot deze keuze gebracht.

Esports-host Paul "Redeye" Chaloner heeft aangekondigd de esports-scene te gaan verlaten. Aanleiding voor het vertrek zijn de gevolgen van de recentelijke commotie rondom een vermoedelijke mishandeling in 2015. Chaloner:"Na alle persoonlijke aanvallen van de afgelopen dagen heb ik besloten esports achter me te laten. Met alle dingen die op mij gericht waren kon ik nog wel omgaan, maar mijn kinderen erbij betrekken is simpelweg wreed en gemeen."

De succesvolle esports-host sluit het bericht af met een woord van dank richting zijn fans. "Ik heb genoten van mijn tijd binnen esports en wil iedereen die mij ooit gesupport heeft bedanken. Dit is natuurlijk niet hoe ik me mijn afscheid had voorgesteld maar ik ben oprecht dankbaar voor alles. Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaakte van de groeiende esports-wereld en ik ben blij dat ik de laatste 18 jaar van mijn leven met jullie heb mogen delen."

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: