Nieuws

Super Smash Bros. Ultimate-caster Cinnpie beschuldigd van seksueel contact met 14-jarige speler

2 juli 2020, 14:25 · Laatste update 2 juli 2020, 14:33

Super Smash Bros. Ultimate-speler Troy "Puppeh" Wells heeft, op zijn Twitter, een statement geplaatst waarin hij zegt op 14-jarige leeftijd een seksuele relatie te hebben gehad met de op dat moment 24-jarige SSB-caster Cinnamon "Cinnpie" Dunson .

De Amerikaanse SSB-speler Troy "Puppeh" Wells en SSB-caster Cinnamon "Cinnpie" Dunson hebben in de zomer van 2016 een relatie gehad. Op zich geen probleem natuurlijk, ware het niet dat Puppeh op dat moment 14 was. In het bericht beschrijft Puppeh de relatie als manipulatief en geeft hij aan zich gebruikt te voelen. In eerste instantie was de jonge Smash-speler niet tegen de relatie met de 24-jarige Cinnpie, maar nadat de Amerikaanse SSB-caster zich een paar keer seksueel aan hem had opgedrongen veranderde dat snel.

Cinnpie nam namelijk een nog al manipulatieve en controlerende houding aan. Zo moest Puppeh haar meerdere keren beloven niemand te vertellen over hun relatie en liet ze hem regelmatig hun facebook gesprekken, die vol stonden met seksueel getinte opmerkingen, verwijderen. De inmiddels 18-jarige SSB-speler geeft aan tot op de dag van vandaag niet te weten hoe hij met dat gedrag, de gevolgen ervan en zijn gevoelens erover om moet gaan.

Puppeh is overigens niet de enige SSB-speler die negatieve ervaringen heeft gehad met Cinnpie. Niet lang na het bericht van Puppeh, deelde ook ssb-collega Glyphmoney zijn verhaal over de Amerikaanse Caster. Cinnpie heeft op het moment van schrijven nog niet gereageerd op de kwestie.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: