Nieuws

'Season 5 Call of Duty Modern Warfare en Warzone release op 5 augustus'

21 juli 2020, 14:12 · Laatste update 22 juli 2020, 12:55

De eerste teaser van Season 5 van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is deze week de wereld in gebracht. Infinity Ward stuurde Twitch-streamer NICKMERCS de eerste teaser van het vijfde seizoen van de Call of Duty van dit jaar. NICKMERCS liet deze teaser in een stream op Twitch aan de fans zien.

In de Season 5 teaser zien we een trein Call of Duty: Warzone's map Verdansk betreden. Dit zou mogelijk kunnen betekenen dat we veranderingen in de map gaan meemaken. Zoals de spelers al eerder vermoedden, gaan treinen hier een rol in spelen. In de Twitch-video van NICKMERCS hieronder is de teaser te zien.

In de video zien we bovenaan de datum 5 augustus 2020 staan. Deze datum is de vermoedelijke startdatum van het vijfde seizoen. Een officiële startdatum van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 is er nog niet. Ook inhoudelijk is er nog niet veel over Season 5 te zeggen. Echter, er gaan geruchten dat de treinen als mogelijke 'loot trains' in worden gezet.

Tot slot zou Season 5 het seizoen kunnen zijn waarin we de reveal van Call of Duty 2020 tegemoet gaan zien. De afgelopen weken zijn er al verschillende Call of Duty 2020 leaks voorbij gekomen. Het is dus op meerdere fronten interessant wat Season 5 ons gaat brengen.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: