Nieuws

Fortnite-update 13.30: Auto's laten nog even op zich wachten

22 juli 2020, 07:50 · Laatste update 22 juli 2020, 07:50

Fortnite-update 13.30 is sinds gisteren online en ondanks dat de langverwachte toevoeging van auto's aan het spel deze patch nog niet gebeurd is, verwachten we dat dat niet lang meer op zich laten wachten. Ondertussen kunnen we onszelf bezig houden met enkele nieuwe LTM's en een laatste Build-A-Brella challenge die wel toegevoegd worden in de nieuwste Fortnite-patch.

Update 13.30 voor Fortnite is sinds gisteren online en ondanks enkele nieuwe toevoegingen aan het spel, heeft iedereen het vooral over de grote afwezige op de nieuwste patch. Veel mensen hadden verwacht dat auto's in Fortnite vanaf deze update hun opwachting zouden maken in het spel, maar dat bleek niet het geval. Wel hebben we alle reden om te denken dat dat niet lang meer duurt, aangezien er steeds meer wegen weer boven het oppervlak verschijnen.

Terwijl we wachten op onze snelle bolides, zijn er enkele nieuwe LTM's aan het spel toegevoegd om die tijd te vullen. Verder is er ook nog een laatste Build-A-Brella challenge toegevoegd en zijn er enkele andere nieuwe uitdagingen gericht op samenspel vanaf nu beschikbaar. Daarnaast droogt er ook deze patch natuurlijk weer een nieuw gedeelte van het eiland op waardoor enkele belangrijke locaties als Pleasant Park en Craggy Cliffs weer volledig bereikbaar zijn.

Tankstations

De laatste nieuwe toevoeging deze patch is waarschijnlijk ook een aanwijzing dat auto's nu echt niet lang meer op zich laten wachten. Er zijn namelijk op meerdere locaties tankstations toegevoegd aan het spel, waarschijnlijk om de spoedig komende auto's van nieuwe benzine te kunnen voorzien.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: