Nieuws

Kylian Mbappé is de coverstar voor FIFA 21

23 juli 2020, 08:37 · Laatste update 23 juli 2020, 09:35

FIFA-ontwikkelaar EA Sports heeft bekendgemaakt dat Kylian Mbappé dit jaar op de cover staat van de nieuwste versie in de digitale voetbal franchise. De Fransman prijkt in verschillende stijlen op zowel de standaard-, de Champions- en de Ultimate-editie van het spel. Verder zijn Erling Braut Haaland, Jaoa Felix en Trent Alexander-Arnold als ambassadeur voor het nieuwe spel aangewezen.

De voorkant van de nieuwe FIFA-game is ieder jaar een hot-topic. De geruchtenmolen kan voor nu echter weer even achter slot en grendel aangezien EA Sports gisteren bekend heeft gemaakt dat Kylian Mbappé dit jaar de coverstar is. De top-spits van Paris Saint-Germain staat op de voorkant van zowel de standaard-editie als de Champions- en Ultimate-editie van FIFA 21. Mbappé volgt daarmee zijn landgenoot Patrick Vieira op die in 2004 de laatste Fransman was die op de cover van de populaire digitale voetbal franchise verscheen.

Naast Mbappé heeft EA nog drie andere ambassadeurs voor FIFA 21 aangewezen. Erling Braut Haaland, Jaoa Felix en Trent Alexander-Arnold zijn dit jaar de uitverkorenen en gaan daardoor waarschijnlijk de bekende FIFA-pakketten versieren, al kan het zomaar zijn dat EA dit jaar voor een andere aanpak kiest. De drie volgen daarmee onder andere Virgil van Dijk op die ambassadeur van de huidige FIFA is.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: