Electronic Arts FIFA

Nieuws

Nieuw in FIFA 21 Ultimate Team: FUT Co-Op

24 juli 2020, 11:08 · Laatste update 10 september 2020, 07:51

EA Sports heeft aangekondigd dat er in FIFA 21 een functie toegevoegd wordt aan Ultimate Team waar al lange tijd vraag naar is. Het is in FUT straks eindelijk mogelijk om samen met een vriend co-op wedstrijden te spelen.

In FUT was het tot nog toe alleen mogelijk om samen met een vriend te spelen als je bij elkaar op de bank zat. De speler waar de PlayStation van was kon zijn FUT team selecteren en vrienden konden met extra controllers meedoen. In FIFA 21 FUT co-op wordt het mogelijk om online samen te spelen, zoals dat al jaren met 'normale' teams mogelijk is in Online Seasons.

EA laat weten dat je samen met een vriend ook voor rewards kunt spelen. Het wordt mogelijk om Division Rivals en Squad Battles samen te spelen en unieke doelstellingen te behalen. Ook komen er nieuwe mogelijkheden om een club aan te passen naar de wens van de speler.

Aanvullend laat de ontwikkelaar weten dat spelers die gebruik maken van de Dual Entitlement-functie hun FUT team kunnen behouden. Dual Entitlement betekent dat spelers die FIFA 21 op de PlayStation 4 of Xbox One kopen, deze mee kunnen nemen naar de PlayStation 5 en Xbox Series X zonder een nieuw exemplaar aan hoeven te schaffen. Dat spelers hun FUT team ook kunnen behouden is vast een hele opluchting voor de fanatiekelingen.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Deel: