Nieuws

Warzone en Modern Warfare krijgen extra maatregelen tegen cheaters

25 juli 2020, 09:25 · Laatste update 25 juli 2020, 09:25

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare krijgen extra maatregelen tegen cheaters. Dit laat Infinity Ward in een statement op Twitter weten. Al enige tijd vormen cheaters een groot probleem binnen Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare. Het betreft met name de PC-servers.

In het statement gaat Infinity Ward op vier punten in. De ontwikkelaar van Warzone en Modern Warfare geeft aan dat cheaten niet getolereerd wordt en dat er meer 'banwaves' op komst zijn. Daarnaast geeft de organisatie aan dat het gebruik van 3rd party software, in welke vorm dan ook, verboden is en mogelijk bestraft wordt.

De boodschap vanuit de spelers is duidelijk: het hacken moet stoppen. Door het grote aantal hackers op de Warzone-servers is het al weken onrustig. De reacties van de spelers onder de tweet van Infinity Ward behoeven dan ook geen extra uitleg. In welke vorm Infinity Ward hackers gaat aanpakken is niet duidelijk. Wanneer deze 'banwaves' zouden plaatsvinden is nog niet duidelijk.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: