Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Pre-Season

29 juli 2020, 19:00 · Laatste update 29 juli 2020, 19:00

Woensdag 29 juli is het Pre-Season event begonnen binnen FIFA 20 Ultimate Team. Er zijn beloningen vrij te spelen voor FIFA 21 en de Champions League en Europa League Road to the Final kaartjes zijn vernieuwd. Tot slot is de komende anderhalve maand weer veel oude kaartjes in pakketjes verkrijgbaar, waaronder die van Team of the Year.

De zomer staat voor Electronic Arts natuurlijk in het teken om iedereen lekker te maken voor een nieuwe FIFA. Afgelopen week is hiervan de eerste trailer online gebracht en meer informatie volgt hiervan in de komende weken. 

Speculaties

Een verlate releasedatum van FIFA 21 is wellicht een van de redenen voor EA om ook de komende periode nog genoeg content te leveren binnen FIFA 20 Ultimate Team. Na Summer Heat brengen zij weer een gloednieuw event uit in de vorm van Pre-Season. Een soortgelijk event heeft EA ook in het verleden gedaan voor Madden Ultimate Team. Dit in combinatie met het FIFA 21 design in het event verwerkt wordt er verwacht dat er beloningen of zelfs spelers vrijgespeeld kunnen worden voor FIFA 21 Ultimate Team. Hier weten we ongetwijfeld woensdag 29 juli om 19:00 meer over. 

FIFA 21 beloningen

De speculaties blijken waar te zijn, maar helaas valt het nog wat tegen wat je kan vrij spelen voor je FIFA 21 Ultimate Team;

  • x2 Coin boosts (5 games x 500 coins)
  • FUT 20 Icon Home Kit
  • FUT 20 Future Stars Kit
  • Anchor Chemistry Style 
  • Engine Chemistry Style

Deze beloningen zijn vrij te spelen door objectives en squad building challenges te voltooien. Meer beloningen volgen in de komende weken. 

Champions League en Europa League

De Champions League en Europa League worden binnenkort weer hervat. Dit betekent dat ook de Road to the Final kaartjes weer zin hebben. Deze worden geüpgraded als een team een ronde verder komt. Deze waren tot op heden niet meer zo interessant door de niet zo aantrekkelijke ratings. Om die reden heeft EA deze kaartjes een boost gegeven. Zo heeft de populaire Kent een rating van 84 naar 87 gekregen. Meer kaartjes worden ook uitgebracht, waarvan de eerst Federico Valverde is. Deze is nu verkrijgbaar als SBC.

Daarnaast introduceert EA de Champions League Showdowns. Iets wat EA eerder ook met Summer Heat gedaan heeft. Een wedstrijd wordt daarmee gekozen waarvan van elk team een speler als SBC uit wordt gebracht. De speler van het winnende team krijgt vervolgens een +3 boost.

Weekend League rewards

De Weekend League Rewards zijn weer ververst. Dit betekent dat er weer veel hoge rated kaartjes in de red player picks zitten. Op de website van EA is meer informatie over deze rewards te vinden. 

 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: