Nieuws

Nieuwe Fortnite x Marvel crossover op komst

30 juli 2020, 10:57 · Laatste update 30 juli 2020, 10:58

Fortnite en Marvel hebben een nieuwe crossover aangekondigd vanwege het aankomende Marvel's Avenger spel. Door uitdagingen in de beta van de nieuwe game te voltooien kunnen spelers kosmetische Fortnite-items vrijspelen.

Er komt een nieuwe crossover tussen Fortnite en Marvel. Fortnite-ontwikkelaar Epic Games en Marvel gaan de nieuwe samenwerking aan vanwege de lancering van het nieuwe Marvel's Avengers-spel. In tegenstelling tot eerdere crossover-evenementen,waarbij Marvel personages hun opwachting maakten in het spel van Epic Games, moeten Fortnite-spelers dit keer de demo van de nieuwe Marvel-game downloaden en daarin enkele uitdagingen te voltooien.

In de beta van Marvel's Avengers zitten namelijk drie 'Harm Challenges' die, als een speler zijn Epic games en Square Enix accounts gelinkt heeft, de speler recht geven op twee cosmetische Marvel-items in Fortnite. Wanneer een speler hieraan voldoet vindt hij namelijk de volgende keer dat hij inlogt een Hulk Smashers Pickaxe en Hulkbuster-stijl in zijn locker.

Beta beschikbaarheid

De beta in kwestie is afhankelijk van de console waarop je het spel speelt op verschillende datums te spelen. Als je de game pre-ordert voor de PlayStation 4 dan kun je de demo vanaf 7 augustus downloaden, ben je niet van plan het spel aan te schaffen dan kun je de open-beta van het spel van 14-16 en 21-23 augustus spelen op de PlayStation 4.

Xbox-gebruikers kunnen in die laatste twee weekenden ook de demo spelen, waarbij het eerste weekend alleen voor mensen die een pre-order geplaatst hebben is en het weekend van 21-23 alle xbox-spelers toegang hebben tot de beta van het nieuwe spel.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: