Nieuws

Is de release date van de PlayStation 5 op 19 november?

10 september 2020, 11:59 · Laatste update 10 september 2020, 12:28

Een nieuwe aanwijzing op webwinkel Amazon lijkt te duiden op 19 november als release date voor de PlayStation 5. Een Reddit-gebruiker ontdekte een 'wall mount', oftewel een wandbeugel, voor de PlayStation 5 die vanaf 19 november te koop is.

Sony houdt tot nog toe de kaken stevig op elkaar wat betreft de exacte release date en prijs van de PlayStation 5. Dat voedt natuurlijk de geruchten en zorgt ervoor dat gebruikers op het internet blijven speuren. Helemaal nu Microsoft gisteren met de releasedatum én prijzen van de Xbox Series X en Xbox Series S is gekomen, wordt er van Sony een reactie verwacht.

PlayStation 5 Wall Mount

Een oplettende internetgebruiker vond op de webwinkel Amazon een 'PS5 Wall Mount By Floating Grip - White (PS5/)' voor 19,99 pond. De beugel is bedoeld om de PlayStation 5 aan de muur te bevestigen. Het spreekt bijna voor zich dat dit artikel natuurlijk alleen in de verkoop gaat als de console zelf ook te verkrijgen is.

Prijs PlayStation 5 onbekend

Al blijft het natuurlijk gissen, de inschatting dat de PlayStation 5 halverwege november het daglicht ziet is niet zo gek. Daarmee zou Sony hun nieuwe console ongeveer anderhalve week later releasen dan Microsoft, dat op 10 november de nieuwe Xbox in de schappen legt.

De vraag blijft wat de PlayStation 5 nou precies gaat kosten. Microsoft heeft met hun prijzen (499 euro voor de Xbox Series X en 299 euro voor de Xbox Series S) aardig scherp ingezet. Het is nu aan Sony om met een passende reactie te komen.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: