Electronic Arts FIFA

Nieuws

FIFA 21 demo geannuleerd

21 september 2020, 20:26 · Laatste update 23 september 2020, 10:03

EA heeft op Twitter laten weten geen FIFA 21 demo uit te brengen. De ontwikkelaar zegt op Twitter dat het ontwikkelteam zich liever focust op het uitbrengen van de beste ervaring in de volledige game. EA brengt normaliter de demo twee weken voor de release uit. Er gingen geruchten rond dat de demo morgen of vrijdag beschikbaar zou zijn.

De beslissing van EA om geen FIFA 21 demo uit te brengen komt als een grote schok. Het populaire voetbalspel kent al sinds de begindagen een demo, waarin fans het nieuwe spel twee weken voor de release al uit kunnen proberen. Weliswaar in een beperkte mate, is het een grote graadmeter voor de veranderingen in de volledige game. Dit jaar kiest EA ervoor om de tijd die een dergelijke demo in beslag neemt, niet uit te brengen. Het bedrijf gaat zich focussen op het uitbrengen van de volledige versie voor zowel de huidige generatie als de volgende generatie van consoles.

FIFA 21 verschijnt op 9 oktober op de PlayStation 4, Xbox One en Windows. Ook wordt de game beschikbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Binnenkort komen de Web App en Companion App online.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Deel: