Nieuws

Power Ranking seizoen 1 bekend

10 mei 2019, 18:54 · Laatste update 30 juni 2019, 10:53

De eerste Nederlandse Power Ranking (PR) is vanavond op de stream van Bring Your Own Controller getoond. De lijst bevat een overzicht van de top 20 spelers van Nederland en wordt gebruikt als referentiemateriaal voor toekomstige toernooien.

De lijst is gebaseerd op resultaten en de wins op andere spelers op de PR. De resultaten van toernooien groter dan 64 man worden gebruikt om de statistieken bij te houden en zo de lijst samen te stellen. De statistieken worden bijgehouden en verwerkt door WhYYZ.

Power Ranking Smash Bros Seizoen 1

Hoewel veel mensen een voorspelling maken wie op welke plek terecht komt in de PR, is het soms niet altijd zoals het lijkt. Hoewel de wins natuurlijk meetellen voor je uiteindelijke plek, gaat het ook om aanwezigheid en wie je verslagen hebt om je resultaat te behalen. Nu de lijst bekend is, kan iedereen zien op welke positie de beste spelers staan.

1. GRIP | Space
2. Supahsemmie
3. Meru
4. Loading...
5. iStudying
6. BYOC | S1
7. Patrino
8. Antireflex
9. Azrael
10. BYOC | ShuC
11. Koyu
12. Muk
13. Gunter | WhYYZ
14. Serew
15. SKIPPER
16. Oración
17. BYOC | Mad Ice King
18. Young Eevey
19. Astra
20. TripleAAA Runner

PR seizoen 1

Er zijn een aantal verrassende spelers die de top 20 hebben gehaald. Spelers zoals TripleAAA hebben relatief weinig meegedaan. Toch heeft hij de PR weten te halen door heel veel succes te halen uit de toernooien waar hij aan meedeed. Mad Ice King heeft een video gemaakt over de PR, waarbij spelers en hun wins uitgelicht worden. Het is dus heel makkelijk om te zien waarom een bepaalde speler op de PR staat en wat ze daarvoor gedaan hebben. Deze video is geüpload op het kanaal van Bring Your Own Controller.

Veel spelers zijn al gemotiveerd op volgend seizoen ook op de PR terecht te komen, of hoger te eindigen op de lijst. Dit betekent dat het niveau vanaf hier alleen maar gaat stijgen. En dat terwijl Nederland al zo goed is in Smash. We zijn benieuwd naar hoe het tweede PR seizoen deze lijst gaat veranderen en wie er flinke stappen gaan maken in die tijd.

Deel: