Nieuws

F-air Play: Anniversary 2 krijgt onverwacht sterke competitie

14 mei 2019, 16:42 · Laatste update 30 juni 2019, 10:53

F-air Play Anniversary 2 heeft aankomende zaterdag een sterke competitie omdat een groot deel van de PR komt opdagen. Het normaal relatief kleine toernooi in Almelo heeft met deze speciale editie veel pro’s aan de haak geslagen om in Overijssel de strijd met elkaar aan te gaan.

Met spelers zoals Space, Supahsemmie, Loading, S1, Antireflex en Azrael krijgen de lokale Smashers opeens een enorme lading aan toppers voor hun kiezen. Zes van de top tien spelers van Nederland zullen aanwezig zijn, waardoor het toernooi voor zijn grootte erg lastig zal worden. De strijd tussen de nummer één en nummer twee op de Power Ranking (PR), Space en Supahsemmie, is dan ook een match om naar uit te kijken.

Op dit moment heeft F-air Play: Anniversary 2 net geen 80 inschrijvingen, maar er komen meer spelers van de PR naartoe dan TSEA Link Summer Smash van afgelopen weekend, dat 120 aanmeldingen had.

F-air Play organiseerd normaal gesproken succesvolle maar kleinschalige toernooien. Dit komt mede omdat de Smash-scene in het noorden en het oosten van ons land relatief kleiner is dan de scene in de randstad.

Op het moment worden Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant over het algemeen gezien als de sterkste regio's van ons land als het gaat om Smash. Hierdoor worden de grote toernooien waar veel spelers van de PR naar toe komen vaak in deze regio's georganiseerd. Om een toernooi van zulk hoog niveau te hebben in een relatief ongebruikelijke regio van ons land is vrij bijzonder, maar de organisatoren van F-air Play hebben al meerdere malen bewezen dat ze het aankunnen.

Aankomende zaterdag zal de strijd losbarsten tussen veel toppers. Nu is het nog maar de vraag wie de volgende pro gaat zijn die zich gaat inschrijven. Een kans om de persoon boven je op de PR te verslaan is wel erg verleidelijk.

 

Deel: