Nieuws

CSGO Team of the Week 9

15 mei 2019, 15:03 · Laatste update 27 juni 2019, 19:00

Welkom bij Team of the Week. Hierin plaatsen we in samenwerking met Toldersma de vijf beste spelers in de Nederlandse en Belgische competities van de afgelopen week. We letten hierbij op de Kayzr League, de ESL Dutch Championship en de MijnDomein Masters-competitie. Ditmaal zijn we in de negende week en ziet het Team of the Week er als volgt uit:

v1N: Een nieuwe week en weer vinden we v1N in het Team of the Week. Geen verrassing, want Defusekids stoomt lekker door in alle competities en v1N laat keer op keer zien dat hij een belangrijk onderdeel is van het succes in de Benelux competities. Afgelopen week versloeg Defusekids eerst mCon esports met een score van 16-4 op Nuke in de Kayzr League. Daarna werd Asterion met 16-3 weggezet in de Dutch Championship op Inferno. De resultaten spreken boekdelen: Defusekids heerst nog altijd over de Benelux, en v1N is daar een belangrijk onderdeel van.

Woutie: Woutie komt wekelijks slechts één keer in actie, maar doet dat elke week met verve. Ook deze week liet de AWP’er zich van zijn beste kant zien en hielp hij zijn team VAE Victis bij een aantal belangrijke rondes. Helaas was het niet genoeg om de overwinning te krijgen. VAE Victis verloor met 16-13 van REXO Gaming op Mirage.

Claeys: Dat Claeys een goede speler is, is bekend. Je komt immers niet zomaar in Defusekids, hoewel hij nu voor Kapsalon speelt. Maar hij liet deze week weer eens zien hoe goed hij eigenlijk wel niet is. In de wedstrijd tegen Spawn Esports in de Kayzr League pakte hij meer dan dertig kills in de wedstrijd en was hij één van de belangrijkste factoren in de overwinning van het team. Elke ronde was hij gevaarlijk en die consistentie zorgt ervoor dat hij niet is weg te denken uit deze editie van het Team of the Week.

nGL: Game Fist presteert de laatste tijd zeer goed. Het team bestaat uit enkele zeer getalenteerde spelers, waaronder Kzealos en Bowen, die wekelijks garant staan voor veel frags en spektakel. Maar het was nGL die deze week de show stal met zijn prestaties in de Kayzr League. Game Fist won vrij gemakkelijk van Sector One op Nuke, en een groot deel van die overwinning was te danken aan de geweldige prestaties van nGL. Dat zorgt ervoor dat hij een logische kandidaat is voor het Team of the Week.

G1do: Ook de oudere Brouwer-bro is weer terug te vinden in ons Team of the Week, voor veelal dezelfde redenen als zijn jongere broertje. G1do is nog steeds wekelijks on fire en Defusekids is onder zijn leiding in de Benelux nog steeds ongeslagen. Teams komen wel dichterbij, maar vooralsnog zijn G1do en zijn troepen de onbetwiste nummer 1.

Deel: