Nieuws

Riot Games komt met antwoord op Auto Chess van Dota

10 juni 2019, 15:51 · Laatste update 27 juni 2019, 18:59

De groeiende populariteit van Dota's Auto Chess is ook Riot Games blijkbaar niet ontgaan. Maandagmiddag presenteert de ontwikkelaar een gloednieuwe gamemode die verdacht veel op de tactische turn-based game van de concurrent lijkt. Later deze maand gaat Teamfight Tactics live op de PBE-servers.

In Teamfight Tactics neem je het op tegen zeven tegenstanders in een free-for-all format. Het doel is om als laatste over te blijven om de winst binnen te slepen. Je zult met goud champions kunnen 'kopen' die je in kunt zetten op het speelveld. Ook kun je drie dezelfde champions met elkaar combineren om er een sterkere versie van te maken. Drie van deze versies kunnen vervolgens ook weer gecombineerd worden voor een ultiem personage.

Riot Games geeft zelf ook toe dat ze geïnspireerd zijn geraakt door Dota Auto Chess en de immense populariteit van de game is hen natuurlijk ook niet ontgaan. Het is voor het eerst dat Riot Games zich stort in dit genre game. Meer informatie over de nieuwe gamemode kun je lezen in de officiële aankondiging.

Deel: