Nieuws

Join de Esports Club Discord server

15 juli 2019, 11:02 · Laatste update 15 juli 2019, 18:30

Vanaf vandaag ben je welkom op onze Discord server. Hier vind je onze redacteuren, kun je vragen stellen, feedback geven en ideeën aandragen. Het biedt ons de mogelijkheid om nog beter met jullie in contact te staan op een dagelijkse basis en om samen met jullie Esports Club verder te verbeteren.

Deze week verschijnt er weer een nieuwe update van de Esports Club website. We hebben veel verbeteringen en visuele updates doorgevoerd. Later deze week gaan we dieper in op de details van deze update. Met deze nieuwe patch zijn we bijna aanbeland bij de voltooiing van het redesign en het toevoegen van content aan Esports Club.

Uiteraard blijft het daar niet bij. Er zijn verschillende richtingen die we op kunnen met Esports Club en we nemen deze zomer om rustig te kijken naar de volgende stappen die we gaan zetten. Hierbij kunnen we jouw feedback gebruiken en daarvoor kun je vanaf vandaag dus het beste terecht op onze Discord server. We zijn erg benieuwd naar je mening over de huidige website en wat voor features je in de toekomst wenst op onze website en Esports Club in het algemeen.

Het werkt eenvoudig. Join de Esports Club server. Hier vind je een #esports-lounge waar je het over alles kunt hebben wat je wil. Heb je feedback, ideeën voor de website of een bug gevonden, dan kun je terecht in het #feedback-website kanaal. Heb je een nieuwstip? Ook daar hebben we een kanaal voor. Net als voor iedere club.

Mis je een kanaal of onderdeel op de Discord server? Laat het weten, dan kunnen we dit mogelijk toevoegen. Dus waar wacht je nog op? We hopen je snel te verwelkomen op onze Discord server!

Deel: