Nieuws

Ontevredenheid Fortnite season X door B.R.U.T.E.

2 augustus 2019, 18:48 · Laatste update 2 augustus 2019, 19:07

Inmiddels is Fortnite seizoen X ruim een dag uit en kan de balans worden opgemaakt. Veel spelers zijn met name ontevreden over de toevoeging van de nieuwste mech: de B.R.U.T.E. Het mechanische pak zorgt voor oneerlijke situaties en is bovendien beschikbaar in de arena modus van het spel.

De situatie doet bij veel Fortnite professionals denken aan een eerdere situatie die plaatsvond tijdens de Winter Royale. Vlak voordat de Noord-Amerikaanse regio aan dat toernooi begon introduceerde Epic Games een zwaard: de Infinity Blade. De impact was enorm en het bouwaspect werd, zeker in professionele endgames, teniet gedaan.

Hoewel er dit weekend vanuit Epic Games geen toernooi georganiseerd wordt, is de situatie minstens zo pijnlijk. Met name de mogelijkheid om in de ranked modus het mechanische pak aan te trekken stoot veel spelers tegen de borst. Zeker nadat Epic Games zelf aan heeft gegeven hoge impact items in de toekomst beter te evalueren. Het mechanische pak geeft je de mogelijkheid tegelijk tien raketten af te schieten en heb je de beschikking over een shotgun. Daarnaast heb je enorm veel mobiliteit.

Een reactie vanuit Epic Games blijft vooralsnog uit. De mech heeft in ieder geval gezorgd voor een hele hoop memes. Op de competitieve Reddit zijn de meeste daarvan terug te vinden.



Deel: