Nieuws

Eerste FIFA 20 gameplay beelden

4 augustus 2019, 17:57 · Laatste update 4 augustus 2019, 17:58

Vlak voor de grand final van de FIFA eWorld Cup 2019 zijn de eerste gameplay beelden van FIFA 20 getoond. Vier content creators hadden de eer om tijdens een potje kick-off 2 vs 2 de game als eerste te spelen. Daarnaast zijn er vier nieuwe OTW-kaartjes aangekondigd. 

Content creators Calfreezy, MattHDGamer, Cachoo01 en presentator MikeLaBelle mochten in een potje kick-off aan de kijkers van de livestream de eerste FIFA 20 gameplay beelden tonen. Het is als kijker echter lastig om er echt iets over te zeggen en het is afwachten tot de demo van FIFA 20 om als speler hier zelf een oordeel over te vellen als je de game kunt 'voelen'. 

Tijdens de showmatch werd niet gescoord. Volgens MattHDGamer, die onder andere de game voor het grote publiek mocht spelen, voelde de gameplay veel trager aan en komt bij het verdedigen veel meer skill kijken:

Vier nieuwe OTW's

Eerder zijn Eden Hazard, Thorgan Hazard, Luka Jović en João Félix als eerste OTW kaartjes aangekondigd. Tijdens de livestream van de FIFA eWorld Cup 2019 zijn er nog vier nieuwe OTW kaartjes gepresenteerd: Nicolas Pépé, Sébastien Haller, Joelinton en Aaron Wan-Bissaka. Allen uit de Premier League.

Volgens het schema dat EA gepubliceerd heeft, volgt er vóór 8 augustus meer nieuws betreffende de career mode en de nieuwe gamemodus Volta. Dit betekent niet dat we tot de release geen nieuwe informatie meer krijgen over FIFA 20 Ultimate Team. Hiervoor zijn nog geen exacte tijdstippen aangekondigd. Deze informatie zien we vanzelf verschijnen in de aankomende weken via de officiële kanalen van EA Sports FIFA. 

Deel: