Nieuws

ESL onthult data CSGO-toernooien Proximus en Dutch Championship

8 augustus 2019, 05:02 · Laatste update 8 augustus 2019, 10:04

ESL heeft de data onthuld waarop de kwalificatierondes van de Dutch Championship en Proximus gaan plaatsvinden. Dat deden ze op hun website. De kwalificatietoernooien beginnen in augustus en er zijn in totaal vier kwalificatietoernooien voor beide toernooien. 

ESL heeft de data onthult waarop teams kunnen proberen om te kwalificeren voor dit seizoen van de ESL Dutch Championship en de Proximus Championship. Er zijn in totaal vier kwalificatietoernooien en de data zijn hieronder te vinden. 

ESL Dutch Championship

Het eerste kwalificatietoernooi begint op 26 augustus om 19:00 uur. Op de inschrijfpagina kan je, je tot 18:50 uur op de dag zelf inschrijven. Het tweede kwalificatietoernooi begint twee dagen later op 28 augustus en is qua tijden precies hetzelfde als het eerste toernooi. Ook het derde en vierde kwalificatietoernooi beginnen op dezelfde tijd en zijn respectievelijk op 2 september en 4 september

ESL Proximus Championship

Voor ESL Proximus geldt precies hetzelfde schema. Dat betekent dat het eerste kwalificatietoernooi op 26 augustus is, het tweede toernooi op 28 augustus, het derde toernooi op 2 september en het laatste toernooi op 4 september. De tijden zijn ook identiek: de wedstrijden beginnen op 19:00 uur, en je kan je tot 18:50 op de dag zelf inschrijven. 

Deel: