Nieuws

Dota Underlords: Terrorblade en Elusive nerf, Hunters gebuffed

9 augustus 2019, 07:35 · Laatste update 9 augustus 2019, 07:36

De Dota Underlords patch van deze week brengt geen grote veranderingen. Terwijl het team werkt aan de volgende grote update, mogen we de komende weken voornamelijk bugfixes en balance changes verwachten. Deze week werd Terrorblade aangepakt, net als de Elusive alliance. Hunters krijgen juist een buff.

Met de Dota Underlords update van deze week verandert er niet veel. Wat opvalt binnen de fixes is dat er voor de Global Items achievement nu nog maar 2 items in plaats van 4 benodigd zijn en dat units die geraakt worden door de ultimate van Medusa eindelijk visueel bevriezen en een stenen uiterlijk hebben.

Ook het scoreboard biedt wat nieuwe quality of life features, zoals het aan kunnen klikken van een held voor een highlight van zijn type. Ook wordt het duidelijker waar jij je op het scoreboard bevindt.

Buffs en nerfs

De verandering die je wist dat zou komen deze patch is de nerf van Terrorblade. Hij krijgt niet langer een dubbele damage buff dankzij een verandering aan de alliance bonus. Bij de Elusive alliance profiteren alleen nog de helden van de evasion bonus en spawned units niet meer. Dit is ook een indirecte nerf voor bijvoorbeeld de Savage alliance. Tot slot krijgt de Hunter alliance 5 procent per level meer kans om een extra aanval te doen. Een kleine buff die Hunters zeker kunnen gebruiken in de huidige meta.

Individuele helden die een aanpassing krijgen zijn Doom, Lycan en Juggernaut. Doom stopt met zijn ultimate nu ook passieve alliance bonussen. Lycan healt altijd voor de volledige 30 procent die hij extra krijgt als hij transformeert. Juggernaut gebruikt vanaf deze patch altijd zijn Blade Fury als hij mana heeft als een tegenstander magic damage wil doen. Dit zorgt ervoor dat hij geen magic damage ontvangt als hij mana heeft.

 

Deel: