Nieuws

Dota-documentaire Against the Odds vertelt het verhaal van OG

9 augustus 2019, 14:07 · Laatste update 9 augustus 2019, 14:17

De Dota-documentaire Against the Odds is nu te bekijken op de site van Red Bull. In de 80-minuten durende documentaire wordt het verhaal van het Dota-team OG verteld. Het team wordt sinds 2017 gesponsord door Red Bull en wist in 2018 op spectaculaire wijze The International te winnen.

In Against the Odds zien we hoe OG tot stand kwam uit de vriendschap en samenwerking tussen Tal "Fly" Aizik en Johan "N0tail" Sundstein. Het team kende onwijs veel succes op Majors, maar boekte op The International teleurstellende resultaten. Na het plotselinge vertrek van Fly en Gustav "S4" Magnusson leek het erop dat OG uit elkaar zou vallen. De spelers en coach Sébastien "Ceb" Debs weigerden echter om op te geven.

Met nieuw talent en oude bekenden wist OG op miraculeuze wijze The International 2018 te winnen. De documentaire eindigt met de hoopvolle noot dat OG dit jaar met dezelfde opstelling op TI 2019 staat. Het team gaat wederom niet als favoriet het toernooi in, maar als iemand zich eerder als underdog bewezen heeft, dan is het OG wel.

Deel: