Nieuws

Dutchies Esports gaat Super Smash Bros Ultimate toernooien organiseren

9 augustus 2019, 18:32 · Laatste update 9 augustus 2019, 18:37

Dutchies Esports heeft aangekondigd zelf toernooien te gaan organiseren. Na spelers van diverse games te sponsoren gaat het bedrijf nu zelf evenementen organiseren voor deze game. Zaterdag 14 september zal het eerste event plaatsvinden waarbij spelers mee kunnen doen aan verschillende Super Smash Bros Ultimate toernooien.

Dutchies Esports laat op Twitter weten uit te gaan breiden en zelf aan de slag te gaan met toernooien. Dit is de zoveelste ontwikkeling die het Nederlandse esports-bedrijf ondergaat na een serie aan investeringen. De eerste editie van het toernooi zal een Super Smash Bros Ultimate toernooi worden. Spelers kunnen zich daar inschrijven voor een Singles en een Doubles toernooi. 

Het eerste toernooi zal gehouden worden in het Gaming Warehouse in Almere. Deze venue organiseert al vaker toernooien en is de thuisbasis van The Dutch Brawlers Esports, een andere esports-organisatie. De twee Smash Ultimate spelers die Dutchies sponsored, Azrael en Yatogami, zullen hier waarschijnlijk ook bij aanwezig zijn. De details zijn nog niet bekend, en de smash.gg pagina zal later online gezet worden.

Dutchies Esports zal 14 september beginnen moet toernooien organiseren. Smash zal zonder twijfel niet de enige game zijn waar Dutchies een evenement voor zal organiseren, zeker omdat ze ook spelers hebben in andere games. Het is nu nog wachten op details van het toernooi, en of het een succes gaat worden.

Deel: