Nieuws

10 miljoen dollar prijzengeld voor eerste Fortnite Championship Series

9 augustus 2019, 23:28 · Laatste update 9 augustus 2019, 23:30

Epic Games heeft in haar blogpost meer informatie vrijgegeven over de Fortnite Championship Series(FNCS). De FNCS starten op 17 augustus en hebben elk weekend drie rondes om zo de beste teams door te sturen naar de season X finals. Er is echter nog een tweede manier om mee te doen aan de seizoen X finales.

De andere manier om als team te kwalificeren is door hoog te eindigen op het leaderboard. Doordeweeks kun je met je team grinden in Fortnite arena. In het weekend kun je meedoen aan de trio toernooien. In beide verdien je series points die je een plaatsing geven op het wekelijkse leaderboard. Zowel de topteams uit de weekendtoernooien als de top van de ranglijst gaan door naar de season X finals.

In totaal geeft Epic Games 10 miljoen dollar weg in de FNCS. De seizoen x finales vinden plaats op 20-22 september. De eerste FNCS duren in totaal vijf weken. Ook zijn er doordeweeks op woensdag, donderdag en vrijdag eendaagse solo- en trio cash cups. De regels komen volgende week online. Verwacht dan ook de toernooien in onze database!

Deel: