Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Ian Rush en John Barnes nieuwe icons

14 augustus 2019, 19:37 · Laatste update 17 augustus 2019, 11:29

Het was even stil rond FIFA 20 Ultimate Team sinds de laatste pitch notes. In die pitch notes werd een afbeelding getoond met alle icons die we kunnen verwachten. Daar ontbreken negen namen die nog worden aangekondigd. Op de dag van de UEFA Super Cup tussen Liverpool FC en Chelsea heeft Liverpool via een tweet bekend gemaakt dat Liverpool legendes Ian Rush en John Barnes toegevoegd worden als icon in FIFA 20.

Zoals op onderstaande afbeelding te zien is zijn Zidane, Pirlo, Drogba, Wright, Koeman en Carlos Alberto voor het eerst in Fifa Ultimate Team als icon beschikbaar. Nog negen namen ontbreken en er zijn al heel wat personen die hebben proberen uit te vogelen welke deze oud-voetballers zijn. Stam is iemand die wordt genoemd. Twee nieuwe namen die nu wel bekend zijn gemaakt zijn Liverpool legendes Ian Rush en John Barnes.

Ian Rush, geboren in Wales, was een aanvaller die zijn grootste successen heeft gevierd bij Liverpool FC. In zijn eerste seizoen speelde hij nog weinig, maar vanaf het tweede seizoen ging hij los. Hier pakte hij de ene naar de andere prijs. Zo werd Rush maar liefst vijf keer landskampioen en won hij twee keer de Europcup I. Tussendoor maakte hij voor één seizoen een transfer naar Juventus, maar daar lukte het niet om door te breken. Hij keerde hierna terug naar Liverpool waar hij direct weer van grote waarde was met zijn vele doelpunten.

John Barnes, geboren in Jamaica, was voornamelijk als middenvelder actief in zijn loopbaan. Af en toe werd hij ook gebruikt als vleugelaanvaller. Hoewel hij in Jamaica geboren is, was hij in zijn interlandcarrière actief voor Engeland. Barnes begon zijn loopbaan bij Watford FC maar was vooral succesvol als speler van Liverpool FC. Hij werd onder andere twee keer kampioen en won twee FA Cups. 

Deel: