Nieuws

The International 2019: Regerend kampioen OG in topvorm op dag 2 groepsfase

16 augustus 2019, 13:38 · Laatste update 17 augustus 2019, 15:00

Tijdens de tweede dag van The International 2019 was regerend kampioen OG in topvorm. Het team wist rivalen EG in de eerste serie matches met 2-0 verslaan, waarvan de eerste match slechts 23 minuten duurde. Ook Ninjas in Pyjamas en Royal Never Give Up werden met 2-0 opgerold. Hiermee plaatst OG zich aan het einde van dag 2 bovenaan in groep B.

In groep A wist Team Secret hun enige match voor de dag te winnen, waarmee ze nog steeds ongeslagen in de groepsfase zijn. Het ijzersterke PSG.LGD wist ook hun tweede plaats te behouden, mede dankzij een 2-0 overwinning op Team Liquid. De huidige tussenstand ziet er als volgt uit:

Groep A

Groep B

Welke heroes werden veel gespeeld

Ook tijdens de tweede dag van de groepsfase bleven support-heroes Shadow Demon, Elder Titan en Ogre Magi het meest gespeeld. Sand King en Gyrocopter worden ook steeds vaker gepickt. Alchemist en Enchantress zijn nog steeds het meest gevreesd, beiden werden in 54 matches van de groepsfase geband.

Ondanks het feit dat bepaalde heroes in veel drafts terugkeren zijn sommige teams niet bang om te experimenteren. OG verbaasde iedereen met een carry Io. Carry-speler ana wist deze in beide matches tegen Ninjas in Pyjamas zeer succesvol te spelen en haalde aan het einde van de eerste match zelfs een Ultra Kill.

Deel: