Nieuws

Details bekendgemaakt Apex Legends Preseason Invitational

9 september 2019, 19:29 · Laatste update 9 september 2019, 19:36

Respawn Entertainment heeft de details blootgelegd van het aankomende Apex Legends toernooi. In een uitgebreide blogpost schrijf het bedrijf over de teams die meedoen en hoe je het evenement kunt bijwonen. De Preseason Invitational vindt plaats in Krakau, waar ook live toeschouwers bij mogen zijn. Er is een prijzenpot van 500.000 dollar en in totaal doen er 80 teams mee.

Het toernooi vindt plaats van 13 tot en met 15 september. Eerder schreven we al over de dubbele eliminatie structuur die het toernooi kent. De finale vindt plaats op zondag 15 september. De hoofdprijs voor het beste trio-team is 105.000. Toeschouwers kunnen live bij het evenement aanwezig zijn. Ook is het toernooi te volgen via Facebook, YouTube, Twitch en Mixer. Op vrijdag en zaterdag van het toernooi begint de uitzending om 13.00. De finale op zondag begint om 17.00.

Zo een beetje alle grote esportsorganisaties hebben een afgevaardigd team. Bekende namen als Team SoloMid, NRG, Tempo Storm, Complexity Gaming, North, Counter Logic Gaming, Virtus Pro en Natus Vincere staan op de lijst. Fnatic heeft zelfs twee teams, een Noord-Amerikaans team en een Europees team. Ook onbekendere teams doen mee, zo staat er op de lijst een team dat Nagano1998 heet.

Deel: