Nieuws

Fortnite V10.30: undercover in Moisty Palms en dansen in Greasy Groves

11 september 2019, 09:50 · Laatste update 11 september 2019, 10:07

De nieuwste Fortnite patch is live. Epic Games bouwt voort op het thema "Think Back" van seizoen X door twee oude locaties terug te brengen. Greasy Groves heeft zich uit het ijs geslagen en er worden nu tacos verkocht in plaats van hamburgers. Paradise Palms is veranderd in Moisty Palms. Paradise Palms heette voorheen Moisty Mire.

De oude locaties keren niet terug zonder extra's. Spelers kunnen in Greasy Grove dansen voor Health Points en tijdens het dansen zijn spelers onsterfelijk. Het dansen voor HP werkt niet in de storm en tegen stormschade. Verrassend is het dat er ook Tacos uit de lucht vallen die net zo werken als de Boogie Bomb: spelers worden geforceerd te dansen.

Ook kunnen spelers Tacos als consumable vinden in de hernieuwde locatie die naast 10 HP ook een 40% snelheidsboost geven voor 20 seconden. Hiermee voegt Epic Games een bewegingsitem toe. Vrijwel alle voertuigen en bewegingsitems werden bij introductie van Seizoen 10 verwijderd.

In Moisty Palms kunnen spelers zich verstoppen door te bukken. Op het moment van bukken veranderen spelers in een omgevingselement. Denk hierbij aan een BBQ of WC pot. Door in te zoomen kunnen spelers in deze staat zich focussen op andere spelers of een bepaald punt. Verder brengt de patch de Tactical SMG terug in het spel en is de Burst SMG verwijderd. Ziplines, die momenteel niet bruikbaar zijn, komen na de volgende update terug.

 

Deel: