Nieuws

GuardiaN keert terug bij Na’Vi

20 september 2019, 19:44 · Laatste update 20 september 2019, 19:44

Na het vertrek van Zeus bij Natus Vincere is een oudgediende speler van het team teruggekeerd naar het nest. GuardiaN verlaat FaZe en voegt zich wederom bij zijn voormalige teamleden van Na’Vi.

GuardiaN is terug. De Slovaakse speler heeft na een gemixte periode het internationale FaZe verruilt voor Na’Vi. Daarmee vervangt hij Zeus, die eerder deze maand vertrok na een teleurstellende major. “Het is fijn om thuis te zijn”, zei GuardiaN in een korte verklaring. “Ik zal mijn best doen om dit team alles te geven, om zo het beste team in de wereld te worden en een major te winnen.”

Naast de terugkeer van GuardiaN zijn er ook andere wijzigingen die binnen het team worden doorgevoerd. S1mple wordt nu de captain van het team, terwijl Boombl4 de rol van in-game leader op zich zal nemen. B1ad3 zal de rol van coach overnemen, nadat hij eerder bij de organisatie kwam als esports director.

FaZe gaat verder met broky, een jong Litouws talent. De speler zal twee LANs met FaZe mogen meespelen, wat zal gelden als zijn ‘laatste trial’. Ook coldzera zal zeer waarschijnlijk meespelen met het gemixt Europese team, hoewel dit nog niet is bevestigd.

Deel: