Msdossary

Nieuws

Msdossary eerste FIFA speler bij Roc Nation van Jay Z

9 oktober 2019, 17:34 · Laatste update 9 oktober 2019, 17:38

Msdossary maakt per direct de overstap naar Roc Nation. Dat maken beide partijen bekend via social media. Roc Nation is een full-service management- en entertainmentbedrijf die opgericht is door Rapper Jay Z. Msdossary is de eerste esporter die zich aansluit bij Roc Nartion. 

Msdossary is afgelopen jaren een van de beste spelers in FIFA. In 2018 werd hij wereldkampioen bij de FIFA eWorld Cup. Afgelopen seizoen was hij ook de beste op de Xbox en wist hij zich weer te plaatsen voor de grote finale. Msdossary had de unieke kans om zich twee keer op rij tot wereldkampioen te kronen, maar uiteindelijk moest hij zijn meerdere erkennen in MoAuba.

Nieuwe uitdaging

Na anderhalf jaar besloten Msdossary en Rogue uit elkaar te gaan. Msdossary was toe aan een nieuwe uitdaging die hij nu heeft gevonden in Roc Nation. Roc Nation heeft veel grote namen onder contract staan, waaronder Rihanna en Shakira. Sinds 2013 richten zij zich ook op sportatleten. Kevin de Bruyne, Jerome Boateng en Romelu Lukaku zijn onder andere de voetballers die bij hen onder contract staan. Met het aantrekken van Msdossary stapt Roc Nation nu ook in de esports wereld.

Deel: