Nieuws

Super Smash Bros Ultimate toernooi The Ultimate Performance krijgt een tweede editie

9 oktober 2019, 17:40 · Laatste update 11 oktober 2019, 08:23

Smash Gamers United heeft de tweede editie van The Ultimate Performance aangekondigd. Het Super Smash Bros Ultimate toernooi vindt eind november plaats, en zal meetellen voor het derde seizoen van de Power Ranking. 

De eerste versie van The Ultimate Performance was een van de succesvolste toernooien van het afgelopen seizoen van de Power Ranking (PR). Met meer dan honderd deelnemers was het ook een van de grootste. Naast Lightning 2 was The Ultimate Performance een van de weinige Nederlandse Smash toernooien die internationale aandacht kreeg. Er waren relatief veel spelers uit Duitsland aanwezig die meededen met het toernooi. Het toernooi op zichzelf werd erg goed ontvangen, en het is dan ook niet verrassend dat Smash Gamers United een tweede editie gaat organiseren.

The Ultimate Performance 2 zal weer plaatsvinden in nachtclub Worm in Rotterdam. De player cap is wel verlaagd van 200 naar 128. Dit omdat de vorige editie erg veel moeite had om genoeg deelnemers te krijgen. De eerste Ultimate performance kreeg uiteindelijk 118 man, dus misschien kan de cap van deze keer gehaald worden. Een verschil met vorige keer is dat er bij deze editie ook een doubles toernooi georganiseerd wordt. Dit kan ook mensen trekken, aangezien steeds minder toernooien in Nederland een doubles toernooi organiseren. 

The Ultimate Performance 2 zal 16 november plaatsvinden in Rotterdam. Er staan al een paar man ingeschreven, maar dit toernooi kan samen met Lightning: Volume een mooie start zijn van het derde seizoen van de PR. 

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: