Dexerto

Nieuws

Fitness glitch FIFA 20 Ultimate Team krijgt een patch

15 oktober 2019, 19:34 · Laatste update 15 oktober 2019, 19:34

De volgende update voor FIFA 20 Ultimate Team staat op de planning. De update is al live gegaan op PC en wordt later uitgebracht op consoles. De pitch notes volgen nog, maar in een title update op de FIFA forums wordt alvast vooruitgeblikt op de aankomende verbeteringen. Een daarvan is dat de fitness glitch uit de game gehaald wordt. 

Sinds de launch van FIFA 20 was er binnen Ultimate Team een glitch waardoor je team bij elke wedstrijd weer automatisch start met volledige fitness. Hierdoor was het niet noodzakelijk om een fitness team- of spelersitem te gebruiken. Dit scheelt vooral in het begin van FIFA voor spelers heel veel coins, ideaal dus in dat opzicht. Bij vriendschappelijke wedstrijden was deze glitch niet van toepassing. Dat dit een fout in het spel was stond vast alleen was het nog wachten tot Electronic Arts besloot dit op te lossen. Dat wordt nu dus in de volgende update aangepast. Vanaf dat moment moet je weer rekening houden dat je een wedstrijd start met voldoende fitness.

De update is al live op PC en wordt binnenkort ook uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Later deze week volgt er nog een pitch notes met verdere toelichting op de update. 

Deel: