EA Sports FIFA

Nieuws

Champions League kaartjes in FIFA 20 Ultimate Team

22 oktober 2019, 17:23 · Laatste update 22 oktober 2019, 17:23

De Champions League kaartjes hebben dinsdagavond een terugkeer gemaakt in FIFA 20 Ultimate Team. Deze zijn voor het hele jaar in pakketjes beschikbaar. De UEFA Marquee Matchups en Marquee Moments zijn weer beschikbaar als squad building challenge voor twee dagen. Voor de eerste keer brengt Electronic Arts ook Champions League content met season objectives.

In de eerste Champions League week waren de Champions League kaartjes al tijdelijk uit het niets in pakketjes beschikbaar. Dit was niet de bedoeling en werd dan ook al snel weer uit de game gehaald. Deze dinsdagavond zijn ze terug en nu tot het einde van FIFA 20 beschikbaar in pakketjes. Vorig jaar waren deze UCL kaartjes enkel tijdens de Champions League dagen tijdelijk in pakketjes. In FIFA 20 hebben de kaartjes ook dezelfde rating als de gouden variant. In FIFA 19 kregen de kaartjes overal een +1 upgrade op de statistieken.

Net als de eerdere dinsdagavonden dat er Champions League voetbal is heeft EA de Marquee Matchups en Marquee Moments als SBC uitgebracht. Alsof dat nog niet genoeg is er ook een derde SBC uitgebracht. Under The Spotlight is voor vierentwintig uur te voltooien. Om deze SBC te volbrengen zijn minimaal twee UCL kaartjes nodig.

Binnen de season objectives is de UCL Group Stages bundel uitgebracht. In deze set zijn drie challenges beschikbaar waarvoor je twee dagen hebt om te voltooien:

  • European Nights: Scoor zes goals in division rivals.
    • Reward: Two UCL Common Player Pack
  • League of Lights: Scoor in 2 verschillende division rivals wedstrijden met UCL spelers.
    • Premium Electrum Player Pack
  • The Champions: Win 2 division rivals wedstrijden met minstens twee first owner UCL spelers in je team.
    • UCL Rare Player

UCL Season Objectives

Deel: