Nieuws

Exclusieve Adidas King Push te winnen met Call of Duty Modern Warfare

23 oktober 2019, 07:46 · Laatste update 23 oktober 2019, 07:47

Er is een samenwerking tussen Adidas en Call of Duty Modern Warfare waarbij spelers kans maken op 1 van de 300 paar exclusief geproduceerde Kingslayer Ozweego schoenen. Om kans te maken moet je een de Officer Rank halen en je registreren.

Dinsdagavond liet de Twitter-pagina van Call of Duty al een teaser zien van een samenwerking tussen Adidas en de game. Nu is duidelijk hoe deze samenwerking vorm gaat krijgen dankzij een follow-up. King Push, ook wel bekend als Pusha T, heeft in samenwerking met Adidas een exclusieve schoen ontworpen voor Modern Warfare. Er zijn 300 paar van deze Kingslayer Ozweego geproduceerd en deze zijn exclusief te winnen.

Niet te koop

De schoen is nergens te koop en alleen te verdienen door Modern Warfare te spelen. Iedereen die voor 1 november 2019 de Officer rank bereikt en zich registreert op de website van Call of Duty doet mee aan de loterij. Daarna worden er 300 winnaars gekozen uit de aanmeldingen. Officer rank is het nieuwe 'Prestige' en vereist dus het behalen van het maximale level in de game, namelijk 55.

Deel: