Nieuws

Echo wordt waarschijnlijk de nieuwste Overwatch hero

28 oktober 2019, 14:21 · Laatste update 28 oktober 2019, 14:22

Het personage Echo wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwste hero die toegevoegd wordt aan Overwatch. Dat liet Dot Esports weten in een nieuwsartikel op hun site. Echo werd al eerder getoond in de reveal trailer voor Ashe en zou de 32e hero in Overwatch worden.

Blizzard heeft nog geen officiële aankondiging gedaan, maar de verwachting is dat Echo onthuld wordt als speelbaar personage tijdens de vermoedelijke aankondiging van Overwatch 2 op Blizzcon. In een nieuwsbericht van ESPN is te lezen wat de waarschijnlijke plannen van Blizzard zijn voor Overwatch op Blizzcon. Hieronder valt het aankondigen van een nieuwe hero.

Sinds de onthulling van Echo in die hiervoorgenoemde trailer hebben we niks meer van het personage vernomen. Destijds liet Jeff Kaplan echter al weten dat de studio meer plannen heeft voor Echo, dus de kans is groot dat zij de 32e Overwatch hero zal worden. De enige andere kandidaat is de mysterieuze Talon omnic, die te zien was aan het einde van het PvE-evenement Storm Rising. Blizzcon begint aankomende vrijdag al, dus lang hoeven we niet te wachten op bevestiging van het nieuws.

Deel: