Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Alle screams in packs, Pique en Chong sbc

31 oktober 2019, 18:25 · Laatste update 4 november 2019, 13:04

Het is vandaag Halloween! Om dat te vieren heeft Electronic Arts flink uitgepakt in FIFA 20 Ultimate Team. Beide Scream teams zijn vanaf nu tot en met zondag 19:00. Scream Gerard Piqué en Tahith Chong zijn vrij te spelen in de squad building challenges.

EA had het al aangekondigd toen het eerste Ultimate Scream team werd uitgebracht. Er worden twee Scream teams uitgebracht die vanaf Halloween tegelijk in packs verkrijgbaar zijn. Dat moment is nu gekomen. Beide scream teams zijn tot en met 19:00 verkrijgbaar in packs. Piqué en Chong zijn als Scream kaartje verkrijgbaar via SBC's. De vorige Scream SBC's waren vrij prijzig maar deze keer lijken ze beide voor een goede prijs te voltooien. Voornamelijk het kaartje van Chong is erg tof als je langzaam aan naar een volledig Nederlands team wilt bouwen. Voor de first owner objectives kan hij ook erg handig zijn.

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er twee Scream gerelateerde SBC's uitgebracht waarvoor je een Prime Electrum Players pack en Prime Mixed Players Pack kan vrijspelen. Zoals elke donderdag is er ook weer een nieuwe Marquee Matchups SBC. Daarnaast is een Halloween kit vrij te spelen als SBC. Binnen season objectives is een Halloween gerelateerde celebration die vrij te spelen is. Veel te doen dus! 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: