Nieuws

Blizzcon 2019: Overwatch 2 focust zich op PvP en PvE

1 november 2019, 19:24 · Laatste update 3 november 2019, 13:55

Overwatch 2 is aangekondigd op Blizzcon 2019. Via een trailer liet Blizzard Entertainment een gevecht zien tussen de bekende Overwatch heroes en een enorme robot. In de opvolgende gameplay-trailer is te zien dat Overwatch 2 zich focust op story missions, hero missions, PvE en PvP.

In Overwatch 2 kun je heroes upgraden en vaardigheden aanpassen. Ook is er een nieuwe PvP mode en map. Overwatch 2 lijkt een traditionelere Third Person Shooter te worden met zowel een campaign modus als PvP. De nieuwe PvP-modus heet push en wordt ook door de Overwatch League gespeeld worden. De Overwatch League is de esportstak van Overwatch.

Overwatch 2 geeft iedere hero een nieuw uiterlijk. De game heeft ook een verbeterde engine en een nieuwe map: Toronto, Canada. Volgens vice-president van Blizzard Entertainment Jeffrey Kaplan gaat het om een nieuwe game, een sequel van Overwatch. Spelers delen wel het multiplayer gedeelte met de originele Overwatch. Overwatch en Overwatch 2 spelers kunnen dus met elkaar spelen. Ook nemen spelers hun Overwatch-progressie mee naar Overwatch 2, alsmede de cosmetics. Alle nieuwe heroes die geïntroduceerd worden in Overwatch 2 zijn ook speelbaar voor Overwatch spelers.

Deel: