Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Storyline Politano via milestones verkrijgbaar

1 november 2019, 18:30 · Laatste update 4 november 2019, 13:03

Electronic Arts heeft in FIFA 20 Ultimate Team voor het eerst sinds de launch een nieuwe groep toegevoegd in de milestones sectie. Storyline Matteo Politano van Inter Milaan is vrij te spelen door maar liefst twintig objectives te voltooien. Zonder tijdsdruk, want milestones blijven tot het einde van de game te voltooien.

De objectives sectie is een van de nieuwe toevoegingen binnen FIFA 20 Ultimate Team. De milestones zijn door het hele jaar heen te voltooien. Tot nu toe waren er drie milestones. Voor Squad Battles, Division Rivals en FUT Champions. Daar is sinds vrijdagavond een vierde toegevoegd in de vorm van Storyline Politano. Zijn storyline kaartje is vijf ratings hoger dan zijn gouden kaartje. Binnen de milstone van Storyline Politano zijn er twintig objectives om te voltooien. Voor elk Serie A team moet je in drie verschillende Division Rivals potjes een goal scoren.

Het lijkt erop dat de Storyline kaartjes een extra upgrade mogelijkheid krijgen. Dit is te lezen in de beschrijving van de milestone. Dit zou betekenen dat ook de Storyline spelers die vrij te spelen zijn in season objectives deze mogelijkheid later in de game ookkrijgen. Hoe dit precies gaat werken is nog even afwachten. Daarover heeft EA nog niets laten weten.

Storyline Politano

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: