EA Sports FIFA

Nieuws

Road to the Final keert terug in FIFA 20 Ultimate Team

7 november 2019, 20:03 · Laatste update 10 november 2019, 11:49

De Road to the Final promotie maakt een comeback in FIFA 20 Ultimate Team. Dat maakt Electronic Arts bekend via hun social media kanalen. Deze start vrijdag om 19:00. Tijdens de FUT Champions Cup worden op stream de eerste namen bekend gemaakt.

Sinds FIFA 19 heeft EA de rechten om content te maken gericht op de Champions League binnen FIFA Ultimate Team. Net als in FIFA 19 heeft EA de Champions League kaartjes ook in FIFA 20 gebracht, maar wel met een twist. De kaartjes hebben exact dezelfde rating als de gouden kaartjes. De CL kaartjes zijn ook tot het einde van FIFA 20 in pakketjes verkrijgbaar. De Road to the Final promotie is een samengesteld team die een soort Ones to Watch kaartjes zijn, alleen krijgen ze geen upgrade als de speler goed speelt, maar als het team een volgende ronde bereikt. Ze starten ook met een upgrade waardoor ze direct al interessant zijn om ze aan te schaffen voor je team. 

Vrijdag om 19:00 weten we welke spelers een Road to the Final kaartje krijgen. Tijdens de FUT Champions Cup stream op YouTube en Twitch worden al een aantal namen bekend gemaakt. Het is ook mogelijk dat later in het jaar nieuwe Road to the Final kaartjes worden toegevoegd.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: