Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Road to the Final spelers bekendgemaakt

8 november 2019, 16:07 · Laatste update 8 november 2019, 16:21

In de stream van EA Sports FIFA waar de FUT Champions Cup wordt gestreamd zijn de eerste namen bekend gemaakt die een Road to the Final kaartje krijgen in FIFA 20 Ultimate Team. Wat een namen hebben ze aangekondigd! Veel populaire namen die veel gebruikt worden in FIFA Ultimate Team. Er zijn ook drie spelers die een Road to the Final kaartje krijgen voor de Europa League. De kaartjes zijn vanaf 19:00 in packs verkrijgbaar

Iets eerder dan verwacht weten we wie vanavond vanaf 19:00 een Road to the Final kaartje krijgen in FIFA 20 Ultimate Team. EA lijkt gekeken te hebben naar populaire spelers die in veel teams gebruikt worden. De grote namen zijn Kanté, Mané en Son. Maar ook Allan, Dembélé en Militão zijn kaartjes waar veel spelers blij mee zijn. Voor de Ajax fans is Neres natuurlijk een erg leuk kaartje.

Alle kaartjes hebben een kleine boost gekregen en hebben een upgrade mogelijkheid als het team van de speler een volgende ronde verder komt. Ze lijken dus op de OTW kaartjes, alleen is het niet noodzakelijk dat de desbetreffende spelers een goede wedstrijd spelen. Zolang het team maar doorgaat. Indien bijvoorbeeld Ajax zich plaatst voor de volgende ronde krijgt Neres een 85 rated kaartje. Dit kan oplopen tot en met Champions League finale. Als het team de finale wint krijgen de spelers die een Road to the Final kaartje hebben ook een upgrade. Of dat nog niet genoeg is krijgen we net als met de Ultimate Scream volgende week een nieuw selectie Road to the final kaartjes. 

Voor de Europa League zijn Dumfries, Jiménez en Jesus geselecteerd die een Road to the Final kaartje krijgen. Het is te hopen dat PSV na het verlies van gisteren toch weet door te stomen naar de knockout ronde. Dan lijkt Dumfries een erg sterke rechtsback om op te pakken.

De Road to the Final kaartjes zijn vanaf 19:00 in pakketjes verkrijgbaar. Volgende week krijgen we een nieuwe selectie net als met Ultimate Scream. Om 19:00 worden ook nieuwe objectives en een SBC speler bekend gemaakt.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: