Nieuws

Youngbuck: "In 2021 naar Worlds met Excel"

18 november 2019, 13:56 · Laatste update 18 november 2019, 13:57

In gesprek met EsportManiacos heeft Joey "Youngbuck" Steltenpool iets meer inzicht gegeven in zijn vertrek bij Fnatic. Ook sprak hij zich uit over zijn ambities met Excel.

"Er was een kleine groep die het oefenen niet echt serieus nam en niet veel moeite deed." vertelt Steltenpool. "Er werd niet echt gepraat onderling, er werd nauwelijks feedback gegeven en men stond niet open voor elkaars feedback."

Opmerkelijke keuze

Youngbuck haalde mede door deze factoren geen plezier meer uit het werken bij Fnatic en besloot het bijltje er bij neer te leggen. Nu gaat de Nederlandse coach aan de slag bij Excel Esports, dat afgelopen jaar in de onderste helft van de LEC heeft meegedraaid.

Worlds 2021

Volgens Steltenpool waren de dingen waar Excel mee bezig was voldoende voor hem om de overstap te maken. Ook kijkt hij uit om opnieuw te werken met Expect, die hij nog kent uit zijn tijd bij G2 Esports. "Laten we van Excel een powerhouse maken." spreekt Steltenpool ambitieus. "Het doel voor komend seizoen is om play-offs te halen en in 2021 Worlds. Play-offs is zeker realistisch en ik denk dat we mensen gaan verrassen."

Beluister hier het volledige interview met Youngbuck:

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: