Nieuws

Nieuwe patch voor Call of Duty: Modern Warfare komt deze week nog

20 november 2019, 14:16 · Laatste update 20 november 2019, 21:44

Er moet deze week nog een nieuwe patch voor Call of Duty: Modern Warfare verschijnen. Patch 1.09 verscheen gisteren, maar er ontbraken een aantal veranderingen die eerder door Infinity Ward beloofd werden. Dankzij een aantal tweets weten we nu dat dat komt omdat er later deze week nog een tweede patch moet verschijnen.

Volgens multiplayer designer David Mickner was patch 1.09 slechts een snelle oplossing voor een aantal kritieke problemen. Hij belooft dat er nog een update later deze week komt. Communications manager Ashton Williams bevestigde dit nieuws en stelde dat de nieuwe patch onder andere perks, wapens en private match-opties zal aanpassen.

We weten in ieder geval dat de killfeed in de game onder handen genomen wordt. Dit werd eerder al bevestigd door Infinity Ward, maar ontbrak nog in patch 1.09.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: