Nieuws

Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-update brengt Gun Game met zich mee

22 november 2019, 10:39 · Laatste update 22 november 2019, 10:39

De nieuwste update voor Call of Duty: Modern Warfare is nu live voor alle platformen. De update brengt naast fixes voor de killfeed en een belangrijke bugfix in private matches ook een nieuwe playlist, een nieuwe gamemode en nieuwe Spec Ops-missies met zich mee. Op het gebied van wapens is er weinig aangepast, met uitzondering van een significante verandering voor thermal scopes.

De nieuwe gamemode die de patch introduceert is Gun Game, een oude bekende bij fans van de franchise. Iedere speler start met hetzelfde wapen en elke kill geeft je het volgende wapen uit de mode. De speler die als eerst een kill heeft gescoord met alle wapens wint. Naast de toevoeging van deze gamemode is er ook een Realism Moshpit-playlist toegevoegd. Deze bestaat uit de gamemodes Hardpoint, Domination, Headquarters en Kill Confirmed in de Realism-mode.

Ook zijn de eerder besproken veranderingen aan de killfeed in deze update doorgevoerd. Spelers krijgen niet langer notificaties als iemand een rank omhoog gaat, een speler een andere speler redt of iemand een avenger-kill haalt.

De update heeft ook een aantal aanpassingen gedaan aan de balans in de multiplayer, al zijn de meest significante veranderingen in de wapenbalans terug te vinden in de patch van eerder deze week. De grootste toevoeging in de nieuwste patch is de mogelijkheid om met thermal scopes door smoke grenades heen te kijken. Ook is de Dead Silence field upgrade weer te gebruiken in alle private matches. Voorheen werkte deze niet wanneer spelers de CDL-regelset gebruikten, maar de bug die daarvoor zorgde is gefixt. De volledige patch notes van de update zijn terug te vinden op Reddit.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: